top of page
fair_share_2_edited.jpg
fair_share_2_edited.jpg
fair_share_2_edited.jpg

kaj?

kaj?

Fair_Share je način sodelovanja, ki temelji na "deležu prihodkov”. Z namenom, da lahko sodelujemo s čim več ljudmi. Preprosto. Za sodelovanje z nami vsak mesec plačate fiksni odstotek stroškov svojega prihodka.

Vi zaslužite denar, mi zaslužimo denar.  Vi ne zaslužite denarja, mi ne zaslužimo denarja.

kaj?

kaj?

Blagovne znamke, komunikacije, prodaja, trženje, spletna stran, strategija - na dolgi rok, po ceni, ki je realna za vaš posel. Vaši stroški so neposredno povezani z uspehom vašega posla.

Nič več vnaprejšnjih stroškov za "stvari", ki jih potrebujete za uspešno poslovanje. Plačate sproti, za tisto, kar potrebujete. Trajnostni stroški za trajnostno poslovanje.

kaj?

kaj?

Fair_Share je naložba v dolgoročno partnerstvo. Naložba v prihodnost vašega in našega posla. Nič več kratkoročnega razmišljanja za kratkoročni dobiček.

Če je vaše podjetje trajnostno, je naše podjetje trajnostno. Delimo si uspeh.

zakaj?

zakaj?

Dolgčas nam je gledati podjetja, kako zapravljajo čas, denar in trud. Zato želimo, da je delo z nami preprosto in stroškovno učinkovito.

Želimo delati z vami.

zakaj?

zakaj?

Preprosto želimo, da ima vsaka ideja, ki jo je vredno realizirati, možnost za začetek in možnost rasti.  Pomagamo tako, da vložimo svoj čas in znanje, da vam pomagamo uspeti.

Želite delati z nami.

zakaj?

zakaj?

Radi imamo spremembe.  Radi imamo razburljive ideje.  Radi imamo to, kar počnemo.

Vi bi morali delati z nami.  Mi bi morali delati z vami.

bottom of page