top of page

Politika vračil

 

Zadnja posodobitev: 21. februar 2023

Hvala za nakup pri Creative Nomads.

 

Če iz kakršnega koli razloga z nakupom niste popolnoma zadovoljni, vas vabimo, da pregledate našo politiko vračil in vračil.

 

Naslednji pogoji veljajo za vse izdelke, ki ste jih kupili pri nas.

 

 

Razlaga in definicije 

 

Tolmačenje Besede, katerih začetnica je velika, imajo pomene, opredeljene pod naslednjimi pogoji. Naslednje definicije imajo enak pomen ne glede na to, ali so navedene v ednini ali množini. Definicije Za namene tega pravilnika o vračilu in povračilu: Podjetje (v tej pogodbi imenovano bodisi »podjetje«, »mi«, »nas« ali »naš«) se nanaša na Creative Nomads, Tom Joseph Atkins, s.p., Pišece 54, Pišece, 8255. Blago se nanaša na predmete, ki so na voljo za prodajo v storitvi. Naročila pomenijo vašo zahtevo za nakup blaga pri nas. Storitev se nanaša na spletno mesto. Spletno mesto se nanaša na Creative Nomads, dostopno na www.creativenomads.si Vi pomeni posameznika, ki dostopa do storitve ali jo uporablja, ali podjetje ali drugo pravno osebo, v imenu katere tak posameznik dostopa ali uporablja storitev, kot je primerno.

 

 

Vaše pravice do preklica naročila

 

Svoje naročilo lahko prekličete v 30 dneh, ne da bi navedli razlog za to.

Rok za preklic naročila je 30 dni od datuma, ko ste prejeli blago ali ko tretja oseba, ki ste jo imenovali in ni prevoznik, prevzame dostavljeni izdelek.

Če želite uveljaviti svojo pravico do preklica, nas morate o svoji odločitvi obvestiti z jasno izjavo.  Svojo odločitev nam lahko sporočite na:

Po elektronski pošti: info@creativenomads.si

Povrnili vam bomo najkasneje v 14 dneh od dneva, ko prejmemo vrnjeno blago.  Uporabili bomo isto plačilno sredstvo, kot ste ga uporabili za naročilo, in za takšno povračilo ne boste imeli nobenih stroškov.

 

 

Pogoji za vračila

 

Da bi bilo blago primerno za vračilo, se prepričajte, da:

Blago je bilo kupljeno v zadnjih 30 dneh

Blago je v originalni embalaži

Naslednjega blaga ni mogoče vrniti:

Dobava blaga, izdelanega po vaših specifikacijah ali jasno personaliziranega.

Dobava blaga, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, se hitro kvari ali je potekel rok uporabe.

Dobava blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi zdravstvenih ali higienskih razlogov in je bilo po dostavi odpečateno.

Dobava blaga, ki je po dostavi po svoji naravi neločljivo pomešano z drugimi artikli.

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji zavrnemo vračila katerega koli blaga, ki ne izpolnjuje zgornjih pogojev za vračilo.

Vračilo je možno le za blago po redni ceni.  Za razprodano blago žal ni mogoče vrniti denarja.  Ta izključitev morda ne velja za vas, če je ne dovoljuje veljavna zakonodaja.

 

 

Vračilo blaga

 

Odgovorni ste za stroške in tveganje vračila blaga nam.  Blago morate poslati na naslednji naslov:

 Pišece 54, Pišece, 8255, Slovenija

Ne moremo biti odgovorni za blago, poškodovano ali izgubljeno pri povratni pošiljki.  Zato priporočamo zavarovano in sledljivo poštno storitev.  Ne moremo izdati vračila brez dejanskega prejema blaga ali dokazila o prejeti vračilu.

 

Darila

 

Če je bilo blago ob nakupu označeno kot darilo in nato poslano neposredno vam, boste prejeli darilni dobropis v vrednosti vašega vračila.  Po prejemu vrnjenega izdelka vam bomo po pošti poslali darilni bon.

Če Blago ob nakupu ni bilo označeno kot darilo ali pa je obdarovalec dal naročilo poslati sam sebi, da bi ga kasneje izročil Vam, bomo darilcu poslali povračilo.

Kontaktiraj nas

 

Če imate kakršna koli vprašanja o našem pravilniku o vračilih in povračilih, se obrnite na nas:

 

Po elektronski pošti: info@creativenomads.si

bottom of page